Manushjälp och författarcoachning

Få hjälp hela vägen från idé till färdigt manus

Har du en bokidé som du vill förverkliga? Eller håller du på att skriva manus, men vet inte riktigt hur du ska komma vidare och utveckla din story? Då kan jag hjälpa dig. Jag har många års erfarenhet av bokbranschen och har arbetat både i bokhandel, som recensent och på förlag. Tillsammans ser vi till att ditt manus når hela vägen fram.

Arbetet kan se olika ut beroende på vad du känner att du helst vill ha hjälp med, och hur långt i skrivprocessen du har kommit. Om du har ett helt manus färdigt kan du få ett lektörsutlåtande – ett omfattande, professionellt omdöme av din text där du får veta vad som fungerar bra och vad som kan behöva mer arbete. Du får dels ett sammanfattande lektörsomdöme på 2–5 A4-sidor, dels konkreta kommentarer och exempel direkt i manus.

Om du inte har skrivit färdigt ännu, utan känner att du vill ha stöd och råd för att ta dig vidare eller komma igång, så kan vi boka manushjälp och författarcoachning. Då kan jag vara med dig hela vägen från idé till färdigt manus. Vi kan diskutera upplägg och struktur så att du redan från början har en plan att följa. Du kan få konkret, kontinuerlig feedback via mejl eller telefon, en gång i veckan, en gång i månaden eller kanske efter varje kapitel – du väljer helt själv hur du helst vill att det ska se ut.

Hör av dig så pratar vi om vad just du skulle vilja göra!

lying-person-reading_318-29356