REFERENSER

Sagt om Bläcklilja:

hime-logoTherese är noggrann, pålitlig och väldigt flexibel i sitt arbete. Hon håller alltid en deadline och framför sina kloka synpunkter på ett väldigt tydligt och strukturerat sätt. Jag rekommenderar henne varmt.

Åsa Björck, förlagsredaktör Historiska Media

***

kallakulor logoTherese är en mycket skicklig korrekturläsare, hon är noggrann, effektiv och flexibel. Att lägga ut uppdrag på henne känns alltid väldigt tryggt, jag vet att hon levererar i tid och att hon alltid gör ett kanonjobb.

Sofia Ejheden, produktionschef Kalla Kulor Förlag

***

raben logoJag har anlitat Therese som korrekturläsare ett stort antal gånger. Hon gör det hon ska med bravur. Språksäker, noggrann, pålitlig och lätt att ha att göra med.

Jenny Vargensten, redaktör Rabén & Sjögren

***

Även en erfaren skribent kan behöva påfyllning i verktygslådan. Särskilt om man ska börja skriva för ett nytt medium. Jag fick både konkreta tips kring mina pågående webb-projekt och bra överblick i ett samtal om webbtexter i allmänhet. Det blev ett trevligt samtal kring text och skrivande utan att vi någon gång tappade tråden. (Och det var inte min förtjänst! 😉 Therese har ett proffsigt läsaröga och ett pedagogiskt sätt att förklara. Jag vänder mig gärna till Bläcklilja igen när skrivprojekt kommit till respons-fasen.

Eva Bergengren, journalist

***

Therese är pålitlig och noggrann och man kan alltid vara säker på att få tillbaka texterna i tid. Dessutom ställer hon ofta upp på kort varsel, vilket är värdefullt för oss som ofta jobbar med lite korta puckar. 

Cina Friedner, redaktör Rabén & Sjögren

***

Thereses korrekturläsning är konsekvent, tydlig och framförallt vilar den på gedigen kunskap och språkkänsla. Jag har stort förtroende för hennes kompetens och kan varmt rekommendera hennes tjänster!

Lo Söllgård, Lo Söllgårds förlag

***

printz logoTherese på Bläcklilja Textproduktion har korrekturläst och språkgranskat min översättning av Allison Pearsons ”I think I love you”, och har gjort ett fantastiskt jobb. Therese är noggrann, har enormt fin känsla för språk och ton, och är på alla sätt tydlig och bra i sin kommunikation. Att hon dessutom är väldigt trevlig att samarbeta med är en bonus! Jag kan verkligen rekommendera Bläcklilja, och kommer definitivt att vända mig till Therese igen för framtida samarbeten.

Pia Printz, Printz Publishing

***

Therese har gjort ett prickfritt jobb och levererat mycket välskrivna och inspirerande texter i god tid före deadline, trots en tight tidsplan.

Anne Thunman, kampanjansvarig Akademibokhandeln

***

Jag ville bara skriva och tacka – jag har precis gått igenom alla dina ändringar, och de var ju alldeles utmärkta! Tack, tack och trippeltack!

Magnus Västerbro, journalist och författare

***

Positivt att arbeta med någon som Therese på Bläcklilja. Hon har gjort ett gediget arbete med att korrekturläsa och språkgranska Marionetten. 
Therese har också på ett professionellt sätt gett mig värdefulla tips och råd. Tack Therese för att du fick mitt manus att bli precis som jag önskade! Kan verkligen rekommendera Bläcklilja textproduktion.

Louise Björnlund, författare till boken Marionetten

***

Det har varit mycket lätt och positivt att arbeta tillsammans med Bläcklilja textproduktion. Therese är en lyhörd och fokuserad person, som gett mig konkreta tips och synpunkter, vilka jag kunnat använda direkt. Först var jag lite tveksam till att anlita en lektör, men Therese visade största respekt inför mitt manus och kunde framföra sina kloka åsikter på ett objektivt och professionellt sätt. I framtiden kommer jag absolut att anlita Bläcklilja textproduktion igen.

Annika McClintock, journalist och författare till boken Wallanders värld

***

Therese har skrivit en uppmärksammad porträttserie kring fyra kvinnliga författare som vi publicerar under sommaren på vår nätbokhandel. Therese har varit mycket professionell i sitt arbete och levererat välskrivna och inspirerande texter i god tid innan deadline. Vi ger henne våra varmaste rekommendationer!

Gunilla Ståhl & Suzanne Fritz, nätbokhandeln FritzStåhl

***

Nu har jag gått igenom dina ändringar. Mycket bra! Det känns verkligen som att texten har förädlats och det var väldigt smidigt att gå igenom dina ändringar och synpunkter i filen.

Björn Cederlind, författare till boken Texas Whiffer

***

Att en bra text kan förbättras det visste jag, men till den grad hade jag ingen aning om. Therese på Bläcklilja, gav den svenska texten samma lätta och roande ton som i den engelska originalversionen.

Ulf Egestrand, författare till boken The HenHouse, vinnare av The 2012 USA Best Book Awards i kategorin Business